Premierul Florin Cîţu, candidat pentru preşedinţia PNL, susţine că multe dintre mesajele liderului PNL, Ludovic Orban, privitoare la guvernare "par copy paste după mesajele PSD referitor la guvernare", el arătând că după 25 septembrie, după ce va fi ales preşedintele partidului, toţi membrii vor trebui să respecte statutul formaţiunii. "Partidul Naţional Liberal în ultima perioadă intrase în zona populistă şi intrase în competiţie de populisme cu PSD-ul”, afirmă Cîţu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Ludovic Orban este un membru al Partidului Naţional Liberal. Ceea ce eu spun şi acum, dar voi spune mai ferm după 25 septembrie: toţi membrii Partidului Naţional Liberal trebuie să respecte statutul Partidului Naţional Liberal în sensul că guvernarea este a Partidului Naţional Liberal, iar atacurile la guvernare vin doar de la PSD sau de la opoziţie, nu vin din propriul partid. Dacă avem ceva să ne spunem, ne spunem în partid, nu în spaţiul public. Nu şubrezim noi guvernarea prin atacuri la guvernare sau premierul Partidului Naţional Liberal şi asta scrie foarte bine în Statutul Partidului Naţional Liberal”, a declarat Florin Cîţu, joi seară, la TVR. 
 
Întrebat dacă, în opinia sa, preşedintele PNL a încălcat statutul partidului, Cîţu a răspuns: "Din ce declaraţii am văzut în ultima perioadă, pare cel mai mare susţinător al moţiunii USR-AUR, din ce am văzut eu în această perioadă".
 
El a susţinut că foarte multe dintre mesajele lui Orban cu privire la guvernare "par copy paste după mesajele PSD referitor la guvernare". 
 
"După 25 septembrie, după ce voi fi preşedintele Partidului Naţional Liberal, toţi membrii vor trebui să respecte statutul Partidului Naţional Liberal”, a adăugat Cîţu. 
 
Primul ministru a susţinut că după 25 septembrie PNL va fi un partid "puternic şi unit”, el afirmând că a intrat în competiţia pentru şefia partidului în contextul în care "Partidul Naţional Liberal în ultima perioadă intrase în zona populistă şi intrase în competiţie în populisme cu PSD-ul".
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.