Europarlamentarul Maria Grapini a fost ales, miercuri, vicepreşedinte al Comisiei pentru Piaţă Internă şi Protecţia Consumatorilor din Parlamentul European, comisie din care a făcut parte şi în mandatul anterior.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"După un mandat precedent activ, într-una dintre comisiile din care a făcut parte, Comisia IMCO (Comisia pentru Piaţă Internă şi Protecţia Consumatorilor), europarlamentarul Maria Grapini îşi continuă misiunea de apărare a drepturilor consumatorilor, în cadrul aceleiaşi comisii din Parlamentul European, şi în următorii cinci ani", se arată într-un comunicat trimis de Biroul de presă al europarlamentarului.

Începând de miercuri, Grapini deţine şi funcţia de vicepreşedinte al Comisiei.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

"Sunt onorată de această alegere, le mulţumesc europarlamentarilor, colegi de Comisie, care m-au votat! Mă bucur că voi putea reprezenta, şi în acest nou mandat, interesele IMM-urilor, ale producătorilor, ale economiilor statelor membre, dar mai ales ale consumatorilor! M-am luptat pentru tratament corect, pentru renunţarea la diferenţe de abordare politică şi economică Est-Vest, pentru eliminarea calităţii duble a produselor, asta voi face şi pe viitor. IMM-urile, oriunde s-ar afla, au nevoie de sprijin concertat pentru a se putea dezvolta, consumatorii se bazează pe noi pentru că le-am garantat respectarea drepturilor, într-o Europă unită şi justă”, a afirmat Maria Grapini.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.