Liderul PMP Eugen Tomac susţine că fostul preşedinte Traian Băsescu nu s-a mai implicat deloc în activitatea partidului după alegerile locale din 2020, când a candidat la Primăria Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Preşedintele PMP Eugen Tomac a fost întrebat, în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV, dacă Traian Băsescu mai e implicat în viaţa partidului. 
 
”Nu, preşedintele Băsescu, după alegerile locale din 2020, nu s-a mai implicat deloc în activitatea partidului. S-a retras. Noi i-am fost recunoscători pentru sprijinul acordat. Asta nu înseamnă că nu discutăm. Discutăm, dar în chestiunile politice şi deciziile noastre nu se mai implică deloc”, a spus Eugen Tomac la Prima TV. 
În 16 iunie 2018, Traian Băsescu s-a retras de la conducerea PMP, partid al cărui fondator este, dar a rămas preşedinte onorific. La alegerile locale din 2020, a candidat pentru funcţia de primar general al Capitalei din partea PMP şi a terminat competiţia pe locul trei, după Nicuşor Dan şi Gabriela Firea.
În noiembrie 2021, Traian Băsescu declara că, din data de 6 decembrie 2020 - data alegerilor parlamentare - nu a mai avut niciun fel de implicare în activitatea PMP şi nici nu mai deţine vreo funcţie în partid.  În 6 decembrie 2020, el afirma că scrutinul a arătat ”că se poate şi fără Băsescu”.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.