Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că în acest moment la Palatul Victoria este un Guvern fantomă, precizând că nu se ştie cu certitudine dacă Sorin Grindeanu a reuşit să coopteze pe cineva în echipa sa după demisia miniştrilor social-democraţi şi ALDE din Cabinet.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Deocamdată, nu ştiu dacă e oficial. Am auzit mai multe variante de componenţă a unui Guvern fantomă. Noi suntem în situaţia în care la Palatul Victoria e un Guvern fantomă pentru prima dată. De obicei, guvernele din umbră erau în opoziţie”, a declarat Liviu Dragnea.

El a dat exemplul lui Vasile Dîncu, fost ministru al Dezvoltării în Guvernul Cioloş, care a fost vehiculat pe surse că va prelua acelaşi minister sub conducerea lui Sorin Grindeanu, spunând că acesta l-a asigurat că nu are de gând să intre ”în Guvernul fantomă”.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Am vorbit, de exemplu, cu domnul Dîncu care s-a văzut pus într-un Guvern şi despre care se spunea că este în Palatul Victoria. De fapt, dumnealui mi-a dat mesaj şi îmi spunea că este la un restaurant şi nu este la Palatul Victoria şi nici nu are de gând să intre în Guvernul fantomă”, a mai spus liderul PSD.

Întrebat dacă Victor Ponta riscă excluderea din PSD dat fiind că au apărut informaţii că va fi numit secretar general al Guvernului de către Sorin Grindeanu, preşedintele social-democraţilor a spus că, deocamdată, sunt informaţii pe surse.

”Noi avem o decizie a CExN de aseară care este foarte clară. Dar, repet, noi până la ora asta nu avem ceva oficial. În timpul CEx veneau tot felul de informaţii pe surse şi nu puteam să luăm o decizie bazându-ne pe informaţii pe surse”, a mai precizat Liviu Dragnea.

Când jurnaliştii i-au spus că luările publice de poziţie din ultimele zile ale lui Victor Ponta arată clar că acesta este de partea lui Sorin Grindeanu, Dragnea a spus că ”s-ar putea să fie invers: Sorin Grindeanu să fie de partea lui Victor Ponta”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.