Liderul PSD Liviu Dragnea a votat la Turnu Măgurele, el candidând în circumscripţia Teleorman, iar la ieşirea din secţia de votare a declarat că speră ca românii să meargă la urne şi ”să facă diferenţa între realitate şi vorbe, între manipulare şi adevăr”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Azi am votat pentru creşterea economiei, pentru locuri de muncă, pentru mai mulţi bani în buzunarele românilor, pentru pensii şi salarii mai mari, pentru a îmbunătăţi rapid situaţia din sănătate şi educaţie şi pentru a reda demnitatea medicilor şi profesorilor, pentru taxe şi impozite mai mici şi pentru a-i sprijini pe oamenii de afaceri, pentru ca tinerii din România să aibă locuri de muncă bine plătite, să-şi poată cumpăra o casă şi să ajungă rapid în calsa de mijloc, pentru program de readucere la viaţă a satului românesc, pentru a ne hrăni din roadele pământului nostru, şi nu din importuri de proastă calitate. Vreau de asemenea ca românii să se simtă acasă în ţara lor şi România să fie o casă bună pentru toţi, nu doar pentru o parte dintre ei”, a declarat Liviu Dragnea după ce a votat.

Liderul PSD a spus că a votat ”pentru o guvernare competentă şi responsabilă şi care poate face toate aceste lucruri, începând e mâine, nu peste ani”.

”Sper ca românii să vină astăzi la vot şi să facă diferenţa între realitate şi vorbe, între manipulare şi adevăr. Doamne ajută!”, a încheiat Dragnea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.