Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus că a avut în minte varianta Sevil Shhaideh până marţi noapte, când a discutat cu aceasta, care i-a spus că a primit foarte multe ameninţări cu moartea, ea şi familia sa, şi că "nu mai poate merge înainte în acest război pe care nu-l poate duce".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am avut în minte varianta cu Sevil Shhaideh până azi-noapte, când am avut o discuţie cu ea. Sevil Shhaideh mi-a spus, şi sper să meargă la un post de televiziune să spună aceste lucruri, că după anunţul preşedintelui Iohannis a început să primească foarte multe mesaje de ameninţare cu moartea, ea şi familia ei. Le este frică să mai iasă din casă. Mi-a spus că nu mai poate merge înainte în acest război pe care nu-l poate duce. Tot ce a apărut în presă sunt numai invenţii, dar faptul că demnitatea unui om a fost călcată în picioare în acest mod şi siguranţa unei familii este pusă în mare pericol. Cei care au declanşat şi întreţinut această camapanie trebuie să dea socoteală şi vor da socoteală. În aceste condiţii, nu mai putem menţine propunerea iniţială, deşi îmi pare rău", a declarat liderul PSD.

El a spus că, în aceste condiţii, a trebuit să facă o altă propunere  pentru funcţia de premier. 

Sorin Grindeanu, preşedintele CJ Timiş este noua propunere a PSD pentru postul de premier, potrivit anunţului făcut de către Liviu Dragnea, la finalul şedinţei Comitetului Naţional Executiv.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.