Congresul extraordinar al PSD va avea loc în 10 martie, la Bucureşti, a stabilit conducerea PSD, miercuri, în şedinţa Biroului permanent naţional al partidului, care a durat mai puţin de o oră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Stănescu: Nu mai vreau să candiez la nicio funcţie de conducere în PSD; Dăncilă are multe de făcut, nu cred că va candida pentru funcţia de preşedinte executiv

Anunţul privind data Congresului a fost făcut de purtătorul de cuvânt al PSD, Adrian Dobre, la finalul Biroului permanent naţional al partidului.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
CITEȘTE ȘI Codrin Ştefănescu: Voi candida pentru orice funcţie în PSD, nu mi-e frică de concurenţă; nu ştiu de ce i-am devenit antipatic domnului Dragnea, am stat lângă el în momente foarte grele

Congresul PSD va avea loc la Sala Palatului.

Preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan, a anunţat miercuri, înainte şedinţei Biroului permanent naţional al partidului, că va candida pentru o funcţie de conducere în partid la Congresul din martie, deoarece în 2015 nu a făcut-o pentru că avea un dosar penal.

"Să vedem ce stabilim în organele statutare ale PSD, în Biroul Permanent, în următorul Comitet Executiv împreună cu colegii, să vedem ce formă va exista şi evident că acest Congres va avea loc la data stabilită (...) Nu am candidat în anul 2015 la congres pentru că am zis foarte clar că nu candidez pentru că am un dosar şi este dosarul meu, nu dosarul partidului. De data asta, pentru că am demonstrat întregii naţiuni că sunt nevinovat, vă spun cât se poate de clar că eu candidez la o funcţie de conducere în PSD", a declarat Oprişan.

Întrbat dacă ar trebui modificată structura BPN al PSD, Oprişan a replicat: "Dacă se impune alegerea unui nou Birou permanent în cadrul Congresului, da, fără nicio problemă”.

Anunţul organizării Congresului extraordinar al PSD a fost făcut în urmă cu o săotămână de Liviu Dragnea, înaintea şedinţei Comitetului Executiv, el spunând că vrea organizarea în martie a acestui congres, la care va cere şi un vot de reconfirmare a sa ca lider al PSD.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.