Premierul Dacian Cioloş a anunţat, marţi seară, la Radio România Actualităţi, că va participa la anumite acţiuni ale partidelor politice pentru a explica principiile cuprinse în Platforma România 100 şi nu pentru a exprima o adeziune politică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Eu o să comunic în jurul lor (principiilor din cadrul Platformei România 100 — n.r) cât e posibil. Deja mă bucur că după ce le-am lansat cel puţin pe internet sunt peste 50.000 de susţinători. Sigur, la scara întregii ţări se poate spune că nu e mult (...) O să discut şi cu partidele politice atunci când sunt invitat să pot să le explic şi aşa trebuie înţeleasă participarea mea la anumite acţiuni ale unor partide politice. Nu e vorba de o adeziune politică. E vorba de utilizarea unei oportunităţi pentru a susţine şi pentru a explica aceste puncte şi voi participa acolo unde sunt invitat pentru a clarifica ce înţeleg eu prin acele puncte", a afirmat premierul Dacian Cioloş.

"Vizavi de partide, cred că e important să vedem cum putem traduce acele principii în acţiuni de guvernare, pentru ca acţiunile din programele de guvernare să aibă la bază aceste principii", a mai spus Cioloş.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Preşedintele PNL Alina Gorghiu a confirmat, marţi, la Digi 24, că premierul Dacian Cioloş va veni la şedinţa Consiliului Naţional al partidului de miercuri care se va desfăşura la Parlament şi unde va prezenta Platforma politică România 100, pe care formaţiunea a decis să o susţină la alegerile parlamentare, liberalii urmând a valida în forul de decizie propunerea ca Cioloş să fie premierul PNL la alegeri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.