Premierul Marcel Ciolacu a vorbit, sâmbătă, în judeţul Argeş, despre necesitatea ca politicienii să ia măsuri care să susţină industria românească. În acest context, el anunţă că maşinile oficiale ale primului ministru sunt cele produse în România, „Nu am plecat din ţară nici să mă plimb, am încercat, într-un program comasat să avem şi întâlniri politice, cum este şi normal mai ales când te deplasezi în zone unde există crize de securitate”; a afirmat Marcel Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Premierul Marcel Ciolacu a vorbit, sâmbătă, în discursul ţinut la evenimentul de lansare a candidaţilor PSD Argeş, despre nevoia ca politicienii să facă demersuri care să susţină industria.
„Am decis foarte clar că maşina oficială a primului ministru este Dacia. Am decis şi cu cei de la Ford că microbuzele cu care trebuie să se deplaseze primul ministru trebuie să fie Ford. Trebuie să ne implicăm, trebuie să fim alături de industrie. Nu am plecat din ţară nici să mă plimb, am încercat, într-un program comasat -  şi acest lucru pot să-l spună colegii mei -  să avem şi întâlniri politice, cum este şi normal mai ales când te deplasezi în zone unde există crize de securitate”, a afirmat Marcel Ciolacu sâmbătă, la lansarea candidaţilor PSD  din judeţul Argeş.
Acesta a subliniat importanţa dezvoltării infrastructurii de transport în judeţul Argeş şi nu numai.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.