Peste 400 de membri ai filialei AUR din oraşul Nehoiu, judeţul Buzău, au părăsit formaţiunea politică şi au migrat către PNL Buzău, filială condusă de fostul deputat Adrian Mocanu, nemulţumiţi că organizaţia nu a fost reprezentată pe lista de consilieri judeţeni pentru alegerile din 9 iunie nu cuprinde.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În urma şedinţei Biroului Politic Local, am decis să părăsesc, împreună cu echipa, partidul AUR. După 3 ani de muncă, activitate politică susţinută, sute de membri înscrişi în organizaţie şi nimic de reproşat echipei noastre, conducerea organizaţiei judeţene a AUR Buzău ne-a întors spatele. Din orice punct de vedere, mai ales meritocratic, organizaţia noastră merita cel puţin două locuri eligibile pe lista candidaţilor la Consiliul Judeţean. Locurile au fost promise iniţial de către conducerea judeţeană a AUR Buzău, dar în final, pe lista candidaţilor la Consiliul Judeţean, organizaţia Nehoiu nu avea niciun reprezentant", a declarat Anton Băcescu, coordonatorul AUR Nehoiu.

Anton Băcescu şi echipa sa au ales să se alăture PNL Buzău, Băcescu fiind desemnat candidat al PNL pentru funcţia de primar al oraşului Nehoiu.

"Mă bucur că domnul Anton Băcescu şi cei peste 400 de colegi ai săi au ales să se alăture PNL Buzău şi sper ca venirea lor în rândul liberalilor buzoieni să aducă un suflu nou organizaţiei de pe Valea Buzăului, care are acum toate atu-urile pentru a câştiga Primăria oraşului Nehoiu. Le urăm tuturor bun venit şi îi asigurăm de întregul sprijin al organizaţiei judeţene a PNL Buzău. Ne angajăm să lucrăm împreună pentru a face din Nehoiu un loc mai bun pentru toţi locuitorii zonei" a declarat Adrian Mocanu, preşedintele PNL Buzău.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.