Senatorul PMP Traian Băsescu a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că l-a surprins tupeul preşedintelui Klaus Iohannis de a minţi public în privinţa nominalizării lui Mihai Tudose pentru funcţia de premier, în condiţiile în care şeful statului şi-a dorit ca niciun alt partid parlamentar să nu mai facă vreo propunere pentru postul de prim-ministru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Domnul preşedinte Iohannis a minţit în interiorul filmului şi aranjamentului pe care l-a avut cu Dragnea să se poată scuza. Dânsul şi-a dorit mult ca nimeni să nu facă nicio altă propunere şi să rămână cu cea a lui Dragnea. Este regretabil că un preşedinte minte public”, a afirmat liderul PMP.

Traian Băsescu a mai spus că l-a surprins „tupeul” lui Klaus Iohannis de a minţi public.

„Pe mine m-a..., n-aş spune că m-a şocat, pentru că nu mă mai şochează nimic în politică, dar m-a surprins tupeul unui preşedinte de a minţi public. Iar argumentul pe care vi l-am adus dumneavoastră cu PPE şi USR, vă rog să mă credeţi că l-am adus şi preşedintelui. Mai mult decât atât, l-am avertizat că în cazul în care îl va nominaliza pe Mihai Tudose, poate fi intrarea domniei sale într-o capcană întinsă de Dragnea. Dar se pare că Tudose a fost o opţiune a domnului preşedinte Iohannis şi nu o capcană a lui Dragnea”, a conchis preşedintele PMP.

PMP a fost singurul partid de opoziţie care a făcut o nominalizarea pentru postul de premier în cadrul consultărilor de la Cotroceni, pe europarlamentarul Siegfried Mureşan. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.