Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) critică măsurile propuse în batjocură de liderii coaliţiei de guvernare, cu pretenţia de a acoperi nevoile economice şi sociale ale românilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Măsurile anunţate sunt insuficiente şi tardive. După ce i-au adus pe români la sapă de lemn, PNL, PSD şi UDMR îşi bat acum joc de ei. Guvernul actual a luat de la români cu două mâini, sărăcindu-i, iar acum se preface că oferă, dar cu un deget. Aceasta este o reţetă brevetată de 32 de ani pentru a păcăli oamenii. Asta e tot ce ştiu să facă partidele sistemului: privilegii pentru nomenclatură şi sărăcirea populaţiei. Nu vom permite aşa ceva”, a declarat deputatul AUR George Simion, potrivit unui comunicat de presă al partidului.

La rândul său, liderul senatorilor AUR Claudiu Târziu a afirmat că „de trei săptămâni, marii lideri ai naţiunii îşi fac curaj să vină în faţa oamenilor cu un set de măsuri, iar rezultatul este lamentabil”.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

„Nu doar că sumele cuprinse în aşa-zisul pachet sunt infime, ci ar trebui introdus şi un venit minim garantat. AUR a prezentat de fiecare dată soluţii la problemele curente ale românilor, însă proiectele noastre sunt respinse pe bandă rulantă în Parlament. În 2024, vom învinge acest sistem odios”, a completat Târziu, conform sursei citate.

Pachetul de măsuri pentru populaţie intitulat „Sprijin pentru România”, ce urmează să fie prezentat, luni, de liderii coaliţiei, cuprinde, printre altele, Programul „Family start” - garantarea unui credit în valoare de maxim 75.000 lei, în proporţie de 80% de către stat şi Programul naţional „Student Invest” - garantarea unui credit în valoare de maxim 50.000 lei, în proporţie de 80% de către stat. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.