Ministrul Dezvoltării, Adrian Veştea, candidatul PNL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Braşov, afirmă, luni după-amiază, că formaţiunea mizează pe tineri la alegerile locale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”PNL Braşov mizează pe tineri la aceste alegeri! Sunt buni profesionişti, cu experienţă şi cu dorinţa de a conduce comunităţile lor spre dezvoltare”, a scris, luni dup-amiază, pe Facebook, Adrian Veştea.

Acesta vorbeşte despre candidatul formaţiunii pentru Săcele.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Pentru Săcele, fac echipă cu Ciprian Sterpu şi echipa sa! Ciprian este un tânăr care a demonstrat deja, din poziţia de consilier judeţean şi apoi de vicepreşedinte al CJ Braşov, că este un om politic implicat, dedicat comunităţii săcelene”, a mai scris Veştea.

Acesta afirmă că îşi doreşte ”un viitor în care fiecare locuitor al judeţului să beneficieze de oportunităţi egale”.

”Convingerea mea este că, împreună, putem construi un viitor în care fiecare locuitor al judeţului să beneficieze de oportunităţi egale, să trăiască într-o comunitate sigură şi să se bucure de un mediu în care inovaţia şi tradiţia merg mână în mână”, a mai scris minsitrul Dezvoltării.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.