O femeie din judeţul Gorj a fost trimisă în judecată de procurori după ce şi-a ucis soţul, la începutul anului, înjunghiindu-l de mai multe ori cu un cuţit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a transmis, marţi, printr-un comunicat de presă, că procurorii au dispus trimiterea în judecată a unei femei, în stare de arest preventiv, pentru omor asupra unui membru al familiei. 
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
"În dimineaţa de 3 ianuarie, în jurul orelor 9.00, în timp ce se afla la locuinţa familiei din municipiul Motru, pe fondul unui conflict verbal angajat cu soţul său - victima V.V., inculpata V.M. l-a lovit pe acesta cu un cuţit în zona abdominală, provocându-i leziuni interne grave (plagă înjunghiată abdominală penetrantă cu leziune de ligament rotund; hemiperitoneu masiv, şoc hemoragic) care, în ciuda intervenţiei chirurgicale de specialitate, au condus la decesul victimei”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. 
 
Sursa citată a menţionat că în 18 ianuarie procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj a propus arestarea preventivă a femeii, iar judecătorul a decis ca acesta să fie arestată la domiciliu. În urma contestaţiei Parchetului, măsura arestului la domiciliu a fost înlocuită cu cea a arestului preventiv, care a fost prelungit succesiv până în 16 mai.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.