Procurorul-şef al DNA, Marius Voineag, a participat, joi, la inaugurarea noului sediu al Serviciului Teritorial Oradea şi s-a referit la condiţiile în care se lucrează în instituţiile de stat din România, care nu sunt ”prea ridicate”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Din păcate, în România ne-am obişnuit să nu avem aşteptări prea ridicate când vorbim de condiţiile de muncă la stat. Aceasta este o abordare greşită. Dacă cea mai importantă resursă a noastră sunt oamenii, atunci ne interesează ca ei să fie cât mai productivi şi cât mai motivaţi, iar condiţiile de muncă şi infrastructura disponibilă trebuie să fie la standarde cu nimic mai prejos decât cele din mediul privat. Având în vedere natura muncii noastre este important ca oamenii să dispună de resurse corespunzătoare şi să vină cu plăcere la muncă”, a declarat, joi, procurorul-şef al DNA, Marius Voineag.

Potrivit acestuia, a doua resursă importantă în activitatea instituţiei este reputaţia, iar una dintre componentele acesteia se referă la imaginea instituţiei.

”Din această imagine face parte şi sediul. Un sediu modern prezintă o identitate de imagine care transmite mesajul că şi instituţia este una modernă. Această inaugurare face parte din strategia noastră de a creşte capacitatea instituţională investind şi in infrastructura instituţiei. De fapt acesta este un mod de a investi indirect în oameni: de a creşte productivitatea şi motivaţia celor care lucrează în instituţie şi de a creşte atractivitatea pentru cei din afară.”, a mai declarat procurorul-şef al DNA, Marius Voineag.

Voineag a participat la inaugurarea noului sediu al Serviciului Teritorial Oradea.

Imobilul, reprezentând etajul 1 al clădirii Apollo din str. Republicii nr. 12, a fost dat în administrarea DNA în anul 2016 prin hotărâre de guvern şi din acel moment au fost făcute demersuri pentru ca imobilul să poată fi folosit de procurorii Serviciului teritorial Oradea.

Ulterior, Compania Naţională de Investiţii s-a ocupat de renovarea sediului şi dotarea acestuia.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.