Un atac cu drone lansat de Ucraina a provocat un incendiu şi a avariat mai multe rezervoare de petrol la o rafinărie din regiunea rusă Krasnodar, a anunţat joi administraţia de criză din regiune, potrivit Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aproximativ şase drone au fost distruse, dar resturi au căzut pe rafinăria din apropierea satului Iurovka, provocând un incendiu, a precizat administraţia pe aplicaţia de mesagerie Telegram.               

"Mai multe rezervoare au fost avariate", a precizat administraţia, adăugând că nimeni nu a fost rănit în atac.               

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Atacurile cu drone asupra instalaţiilor energetice de pe teritoriul Rusiei au devenit mai frecvente în ultimele luni. Oficialii de la Kiev spun că efectuează aceste atacuri pentru a submina efortul de război al Rusiei şi pentru a răspunde la loviturile Moscovei asupra infrastructurii energetice ucrainene.               

Depozitul de petrol a fost atacat ultima dată în 2 mai, potrivit presei de stat ruse.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.