Prim-ministrul britanic Rishi Sunak s-a întâlnit sâmbătă cu preşedintele Ucrainei Volodimir Zelenski, în prima sa vizită la Kiev de la preluarea mandatului, transmite BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Întâlnirea a avut loc pentru ”a confirma sprijinul continuu al Marii Britanii” pentru Ucraina în războiul în curs împotriva Rusiei, a declarat un purtător de cuvânt al Downing Street nr. 10.

”Am discutat cele mai importante probleme atât pentru ţările noastre, cât şi pentru securitatea globală”, a scris Zelenski pe platforma Telegram, după întâlnire.

Preşedintele ucrainean a adăugat: ”Suntem mai puternici şi vom obţine rezultatele dorite”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.