Premierul neo-zeelandez Jacinda Ardern a anunţat, duminică, faptul că şi-a anulat nunta din cauza noilor restricţii decise de guvernul său pentru a face faţă recrudescenţei pandemiei de coronavirus, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Nunta mea nu va avea loc”, a spus Ardern, după ce a detaliat noile restricţii care includ şi limitarea la 100 de persoane vaccinate a adunărilor sau a evenimentelor. “Tocmai ce m-am alăturat multor altor neo-zeelandezi care au trăit astfel de experienţe din cauza pandemiei şi sunt dezolată pentru toţi cei care se confruntă cu un astfel de scenariu”, a adăugat ea.

Jacinda Ardern şi partenerul său Clarke Gayford nu anunţaseră o dată pentru nunta lor, dar evenimentul ar fi fost programată săptămânile următoare.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Noile restricţii, care includ şi purtarea măştii în exterior, vor fi în vigoare cel puţin până la sfârşitul lunii viitoare.

“Asta este viaţa”, a reacţionat Ardern când a fost întrebată cu privire la aceste restricţii şi consecinţele asupra căsătoriei sale.

“Nu sunt diferită de mii de alţi neo-zeelandezi care au trăit situaţii mult mai grele din cauza pandemiei, cum ar fi să nu poţi să fii alături de cei iubiţi atunci când sunt grav bolnavi”, a afirmat ea.

Noua Zeelandă a înregistrat 15.104 cazuri de infectare şi 52 de decese de la startul pandemiei de coronavirus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.