Preşedintele Vladimir Putin a solicitat propuneri de la comandanţii forţelor sale armate cu privire la modul în care cred aceştia că ar trebui să se desfăşoare campania militară a Rusiei în Ucraina, în timpul unei vizite la sediul operaţiunilor, a anunţat sâmbătă Kremlinul, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În imaginile video difuzate de Kremlin, Putin a prezidat o întâlnire cu aproximativ o duzină de persoane la o masă circulară, flancat de ministrul Apărării Serghei Şoigu şi de şeful Statului Major militar Valeri Gerasimov.

Putin a fost apoi prezentat în fruntea unei alte mese de conferinţă de la sediul grupului de lucru comun, cerând  sugestii de la un număr de comandanţi militari.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Vom asculta pe comandanţii din fiecare direcţie operaţională şi aş dori să aud propunerile dumneavoastră cu privire la acţiunile noastre imediate şi pe termen mediu”, a spus Putin.

Generalul Forţelor Aeriene Serghei Surovikin, comandantul general al forţelor ruse care luptă în Ucraina, a fost de asemenea prezentat participând la întâlniri, în fotografii de pe site-ul Kremlinului.

Putin a petrecut toată ziua vineri la sediul grupului de lucru, a declarat purtătorul de cuvânt al său, Dmitri Peskov, agenţiei de presă Interfax.

Nu au fost raportate alte detalii despre vizita lui Putin sau despre locaţia sediului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.