La câteva minute după ce Donald Trump a anunţat o nouă candidatură la Casa Albă, Ivanka Trump a făcut o declaraţie pentru CNN, spunând că nu intenţionează să se implice în campanie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CNN a relatat săptămâna trecută că fiica lui Trump şi soţul ei, Jared Kushner, nu vor face campanie în numele lui Donald Trump.  

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

 "Deşi îl voi iubi şi îl voi susţine întotdeauna pe tatăl meu, pe viitor voi face acest lucru în afara arenei politice", a declarat Trump, care nu a participat la anunţul făcut de Donald Trump la Mar-a-Lago marţi seara.  

"De data aceasta, aleg să dau prioritate copiilor mei mici şi vieţii private pe care o creăm ca familie", a mai spus fiind fostului preşedinte american.  

Ea a adăugat: "Sunt recunoscătoare că am avut onoarea de a servi poporul american şi voi fi întotdeauna mândră de multe dintre realizările administraţiei noastre". 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.