Un incendiu care a izbucnit la o benzinărie din regiunea Daghestan, din sudul Rusiei, a ucis cel puţin 27 de persoane, inclusiv trei copii, au anunţat marţi dimineaţă agenţiile de presă ruse

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cel puţin 75 de persoane au fost rănite, dintre care 10 se află în stare critică. Treisprezece dintre răniţi sunt copii. O parte dintre victime vor fi transportate la Moscova.

Pompierii au avut nevoie de mai mult de trei ore şi jumătate pentru a stinge incendiul care s-a extins pe o suprafaţă de 600 de metri pătraţi.

Focul a izbucnit luni seară la un atelier de reparaţii auto de pe marginea unei autostrăzi din capitala Daghestanului, Mahacikala, şi a provocat explozii extinzându-se la o benzinărie din apropiere, au declarat oficialii. Două dintre cele opt rezervoare ale benzinăriei au explodat, potrivit agenţiei TASS. Exploziile au fost atât de puternice, încât s-au simţit în locuinţele unei suburbii din apropiere.

Imagini postate online au arătat o clădire cu un etaj în flăcări, iar martorii au declarat că semăna cu scena unui război.

Familiile victimelor vor primi despăgubiri.

Autorităţile au deschis o anchetă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.