Frank, în vârstă de 11 ani, care voia să tundă peluza Casei Albe, şi-a realizat acest vis în celebra Grădină a Trandafirilor, fără să-i dea prea multă atenţie stăpânului casei, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Frank Giaccio, care purta nişte pantaloni scurţi bej şi un tricou roşu, muncea deja de zece minute atunci când Donald Trump, care purta celebra sa cravată roşie, a venit să-l vadă.

Foarte concentrat, copilul nu s-a oprit imediat, ci şi-a văzut de treabă.

Cu nişte ochelari de protecţie la ochi şi cu mânuşi în mâini, el a dat mâna, la sfatul tatălui său, cu şeful statului american, care i-a spus că face o ”super treabă”.

Intervievat de Fox Business, el a declarat că această zi este pe cale să devină ”cea mai frumoasă zi din viaţa” sa.

La începutul lui august, o purtătoare de cuvânt a Executivului american, Sarah Huckabeee Sanders, a citit scrisoare pe care a trimis-o copilul, în care spunea că admiră simţul afacerilor al magnatului în domeniul imobiliar, că are şi el simţ antreprenorial şi că ar fi ”onorat” să tundă gratis peliza Casei Albe.

Ea l-a felicitat pe Frank, văzând în demersul lui un exemplu al ”ambiţiosului spirit de întreprindere american”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.