Donald Trump a câştigat luni adunările republicane prezidenţiale din Dakota de Nord, potrivit unei proiecţii realizate de Edison Research, înaintea unei serii de competiţii cunoscute sub numele de Super Tuesday, când se aşteaptă ca el să-şi consolideze şi mai mult controlul asupra nominalizării prezidenţiale a partidului, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
În Dakota de Nord, fostul preşedinte Trump a învins-o cu uşurinţă pe Nikki Haley, ultima sa rivală rămasă în cursa pentru nominalizarea republicană la preşedinţie.
 
Se aşteaptă ca Trump să domine alegerile de marţi, când 15 state şi un teritoriu american votează în cea mai importantă zi din calendarul alegerilor primare.
 
Fostul ambasador al ONU, Haley, a câştigat duminică prima sa competiţie pentru nominalizare, alegerile primare din Washington, D.C., dar nu are o cale clară spre nominalizare într-un sezon de alegeri primare în care Trump a câştigat primele opt competiţii şi se aşteaptă să câştige aproape toate cursele rămase în continuare.
 
Trump se concentrează pe o probabilă revanşă la alegerile generale din noiembrie cu preşedintele american Joe Biden.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.