Cel puţin o persoană a murit şi alte patru au fost rănite, dintre care două grav, într-o explozie produsă la un centru sportiv din oraşul Chimay, în sudul Belgiei, a anunţat Centrul belgian de Criză, citat de Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Probabil că este o explozie de gaz”, a spus un oficial, precizând că nu există nimic care să sugereze că a fost vorba de un act terorist.

Presa locală scrie că deflagraţia a avut loc la scurt timp după miezul nopţii (1.00 ora României), la centrul sportiv “Le Chalon”, în apropiere de graniţa cu Franţa. O parte din clădirea în care se aflau cinci persoane a fost distrusă.

Belgia, Franţa şi majoritatea Europei sunt în alertă sporită după atacurile comise de organizaţia teroristă Stat Islamic la Paris şi Bruxelles în ultimul an.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.