Guvernatorul republican al Floridei Ron DeSantis, un candidat în vederea alegerilor prezidenţiale din 2024, a fost implicat într-un accident rutier în timp ce se ducea la un eveniment de campanie, în Tennessee, a declarat un purtător de cuvânt, Bryan Griffin, AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rivalul lui Donald Trump, care se afla în drum către Chattanooga, nu a fost rănit, potrivt lui Bryan Griffin.

”Apreciem rugăciunile şi urările naţiunii pentru protecţia sa continuă în timpul campaniei electorale”, a declarat el.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Ron DeSantis, în vârstă de 44 de ani, reales triumfal la conducerea Floridei în noiembrie 2022, speră să seducă alegătorii prin poziţii-şoc privind imigraţia, avortul sau problematica de gen.

Însă intrarea sa în campanie în vederea alegerilor primare republicane a fost un fiasco.

O intervenţie în direct pe Twitter a fost parazitată de probleme tehnice.

Ron DeSantis este, de asemenea, considerat lipsit de charismă.

Fostul preşedinte republican Donald Trump îl devansează cu o medie de aproximativ 33 de puncte procentuale în sondaje la nive naţional, în contextul în care numeroşi candidaţi se pregătesc în vederea primei dezbateri, care urmează să aibă loc la Milwaukee (Wisconsin), la 23 august.

Însă Ron DeSantis, creditat cu 18,5%, în sondaje, rămâne cel mai bine plasat, în cazul în care Donald Trump este înlăturat din cursa la Casa Albă de problemele sale judiciare.

Potrivit mediei naţionale realizate de către agregatorul de sondaje FiveThirtyEight, fostul vicepreşedinte Mike Pence se clasează al treilea, cu un scor de  5,6%.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.