Aprovizionarea cu apă şi electricitate au fost ”restabilite” în capitala ucraineană, la o zi după atacuri ruseşti care au lăsat fără apă 80% din Kiev şi fără lumină 350.000 de gospodării, anunţă marţi primarul Vitali Kliciko, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aprovizionarea cu apă şi electricitate a fost ”restabilită în întregime”, anunţă într-o postare pe Telegram primarul Kievului.

Atacuri ruseşti masive vizând infrastructura ucraineană, luni dimineaţa, au lăsat fără apă 80% dintre lociotorii capitalei şi au întrerupt curentul unui număr de 350.000 de locuinţe.

Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Întreruperi de electricitate programate urmează să continue să aibă loc în capitala ucraineană, ”pentru că deficitul sistemului electric, după atacurile barbare ale agresorului, este important”, a avertizat Vitali Kliciko.

Sirene de alertă antiaeriană au răsunat marţi dimineaţa în Kiev.

Potrivit armatei ucrainene, Rusia a lansat luni 55 de rachete de croazieră, 22 de rachete de tip S-300 şi drone de luptă, într-un val de lovituri în întreaga Ucraină, vizând în principal infrastructuri energetice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.