Circulaţia pe drumul naţional (DN) 2 E 85, oprită după ce un microbuz s-a ciocnit cu un camion, iar patru persoane au murit, trei fiind rănite grav, a fost reluată, la aproape două ore de la producerea accidentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Traficul a fost reluat marţi seară pe DN2 E 85 Focşani - Adjud, pe raza localităţii Rugineşti, la ora transmiterii acestei ştiri circulându-se normal.

Circulaţia a fost oprită în jurul orei 16.30, când un microbuz cu 8+1 locuri a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu un camion de marfă, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, Bogdan Toader.

Deocamdată poliţiştii nu au stabilit de ce a intrat şoferul microbuzului pe contrasens, dar una dintre variante este ca acesta să fi adormit la volan.

În urma impactului, patru persoane din microbuz au murit, iar alte trei au fost rănite grav, autorităţile declanşând planul roşu de intervenţie.

Persoanele rănite au fost încercerate şi a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea pentru scoaterea lor.

Victimele au fost transportate la Spitalul Municipal din Adjud, conştiente dar cu multiple traumatisme. 

Microbuzul care a fost implicat în accident venea de la Bacău şi se îndrepta spre Galaţi, înăuntru fiind şapte muncitori şi şoferul.

Accidentul s-a produs în condiţiile în care Poliţia Rutieră derula o acţiune în zonă. Şoferul microbuzul întâlnise un echipaj de poliţie în trafic cu 1,5 kilometri înainte de locul în care s-a ciocnit cu camionul, la o distanţă de doi kilometri aflându-se alt echipaj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.