Pompierii din Vrancea au îndepărtat copacul căzut pe DN 2L, unde zece autoturisme şi o ambulanţă solicitată să preia un bolnav rămăseseră blocate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pompierii de la Panciu au îndepărtat copacul căzut pe şosea, apoi drumarii au curăţat drumul de zăpadă, astfel încât autoturismele şi ambulanţa solicitată la un bolnav din localitatea Câmpuri să îşi poată continua deplasarea.

În prezent, salvarea a ajuns la pacient şi urmează să-l transporte la spitalul din Focşani. Ambulanţa este însoţită de un utilaj de deszăpezire.

De asemenea, a fost deblocat şi DN 11A, pe sectorul Lespezi-Rădăcineşti, după ce pompierii au îndepărtat mai mulţi copaci căzuţi pe şosea. În prezent, se circulă îngreunat, pe un singur sens.

În judeţul Vrancea, vineri dimineaţă, 121 de localităţi din 50 de comune, dar şi oraşele Focşani, Adjud, Panciu, Mărăşeşti şi Odobeşti sunt nealimentate parţial sau total cu energie electrică, fiind afectaţi 28.000 de abonaţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.