Traficul feroviar închis miercuri dimineaţă pe tronsonul Chiajna - Grădinari, din cauza unui deranjament la sistemul de alimentare cu energie electrică a liniei de contact, a fost reluat. Cinci trenuri de călători vor înregistra întârzieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că traficul feroviar pe firul II Chiajna – Grădinari a fost reluat la ora 9:23, cele 5 trenuri de călători care au staţionat temporar în gările adiacente fiind reînscrise treptat în circulaţie.
Următoarele 5 trenuri de călători - IR 1591 (Bucureşti Nord - Craiova), R 9001 (Bucureşti Basarab – Roşiori Nord), IR 1823 (Bucureşti Nord - Deva), RE 11611 (Bucureşti Nord - Craiova) şi 11612 (Craiova - Bucureşti Nord) -, care au staţionat temporar în gările Bucureştii Noi, Bucureşti Nord şi Grădinari, până la redeschiderea circulaţiei, vor înregistra întârzieri la plecare sau la sosire din/în staţiile de destinaţie.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Traficul feroviar este închis temporar la această oră pe intervalul Chiajna - Grădinari, din cauza unui deranjament la sistemul de alimentare cu energie electrică a liniei de contact semnalat în zona staţiei Chiajna”, anunţă miercuri Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA.
 
Personalul de specialitate al Regionalei CF Bucureşti intervine cu o drezină pantograf în proximitatea staţiei Chiajna, în zona pasajului rutier superior, pentru îndepărtarea unor cabluri externe căzute pe linia de contact, remedierea deranjamentului şi repunerea sub tensiune a sistemul de alimentare cu energie electrică a liniei de contact pe firul II Chiajna - Grădinari, firul I fiind închis pentru lucrări.
 
Până la finalizarea verificărilor şi intervenţiilor desfăşurate de personalul feroviar în zona pasajului rutier superior din staţia Chiajna, trenurile IR 1591 (Bucureşti Nord – Craiova), R 9001 (Bucureşti Basarab - Roşiori Nord), IR 1823 (Bucureşti Nord - Deva), RE 11611 (Bucureşti Nord - Craiova) şi 11612 (Craiova - Bucureşti Nord), care erau programate să tranziteze zona respectivă staţionează temporar în gările Bucureştii Noi, Bucureşti Nord şi Grădinari.
 
Termenul estimat pentru finalizarea intervenţiilor, repunere sub tensiune şi redeschiderea traficului pe firul II este de 60 minute.
 
Adresăm scuze călătorilor şi îi asigurăm că personalul feroviar al Regionalei CF Bucureşti depune toate eforturile pentru remedierea deranjamentului şi reluarea circulaţiei în condiţii normale de trafic.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.