Traficul este blocat joi, fiind formată coadă de maşini de 3 km pe A3, sensul spre Bucureşti, după ce un autotren cu pământ s-a răsturnat. Şoferul TIR-ului a fost rănit, fiind evaluat la faţa locului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Şoferul, în vârstă de 58 de ani, are traumatism lombar si traumatisme la ambele membre inferioare, a fost transportat la spital. 

ŞTIREA INITIALA - ”Pe autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti, la kilometrul 66, pe sensul către Bucureşti, în zona localităţii Bărcăneşti, judeţul Prahova, un autotren încărcat cu pământ a acroşat glisiera mediană şi s-a răsturnat pe carosabil, încărcătura fiind împrăştiată pe suprafaţa de rulare. În urma accidentului, şoferul tirului a suferit leziuni, fiind evaluat medical la faţa locului”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Traficul rutier este oprit pe sensul către Capitală, fiind formată coloană de autovehicule de aproximativ 3 kilometri.

 

Circulaţia este deviată pe la kilometrul 68, la nodul rutier de la intersecţia cu DN1.

Se estimează reluarea normală a traficului într-o oră.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.