Poliţişti, luptători ai Serviciului Pentru Acţiuni Speciale şi echipa pirotehnică din cadrul SRI au intervenit, vineri seară, după ce printr-un apel la 112 s-a anunţat că în parcarea unui supermarket din Focşani este o servietă abandonată. În urma verificărilor, s-a stabilit că geanta este goală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Potrivit IPJ Vrancea, specialiştii pirotehnişti au făcut verificări, pentru a stabili dacă servieta prezintă elemente de interes pirotehnic.
 
FOTO: IPJ Vrancea
FOTO: IPJ Vrancea
 
”În urma activităţilor specifice, s-a stabilit că aceasta nu avea conţinut periculos, fiind goală”, a arătat sursa citată.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - ”În urma unui apel 112 prin care a fost sesizată prezenţa unei genţi tip servietă, abandonată în parcarea unui supermarket din municipiul Focşani, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea a dislocat de urgenţă la faţa locului echipaje din sistemul de ordine şi siguranţă publică şi poliţie rutieră, alături de poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, în vederea izolării perimetrului zonei, evaluării riscurilor şi luării tuturor măsurilor pentru protejarea populaţiei”, a anunţat IPJ Vrancea.
 
De asemenea, acolo se află luptători ai Serviciului Pentru Acţiuni Speciale şi echipa pirotehnică din cadrul SRI.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.