Accident rutier grav, vineri seară, în apropiere de localitatea Slatina Timiş, în judeţul Caraş- Severin, implicate fiind două TIR-uri şi două autoturisme. Un tânăr de 19 ani a murit, o persoană a fost rănită, iar un copil a primit îngrijiri medicale la faţa locului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: ”În această seară, pe DN 6, între localităţile Slatina Timiş şi Sadova Veche s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unui bărbat şi rănirea altuia, în următoarele împrejurări:
 
În timp ce un tânăr de 19 ani conducea un autoturism pe DN 6, în direcţia Băile Herculane, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule înmatriculat în Turcia, care circula în direcţia opusă.
 
În accident au fost implicate un al doilea autoturism şi ansamblu de vehicule care circulau în direcţia Băile Herculane”, a transmis, vineri seară, IPJ Caraş-Severin. 
 
Sursa citată a precizat că, în urma accidentului, a rezultat decesul conducătorului auto de 19 ani şi vătămarea corporală a pasagerului dreapta faţă din acelaşi autoturism, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
 
Ceilalţi trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat băuturi alcoolice.
 
”Momentan traficul este restricţionat până la finalizarea cercetării la faţa locului”, au mai precizat poliţiştii. 
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: Pentru extragerea bărbatului decedat în accident a fost nevoie de intervenţia pompierilor de la descarcerare.
 
”Accident rutier produs pe DN6(E70), în apropiere de localitatea Slatina Timiş, în care a fost implicat 1 TIR şi 2 autoturisme. În urma accidentului, o persoană a decedat (pentru extragere acesteia din autoturism au fost efectuate manevre de descarcerare), iar o alta a fost transportată la CPU Caransebeş cu trumatism cranio-cerebral. Ambele persoane, bărbaţi adulţi, se aflau într-unul dintre autoturisme. În cel de-al doilea autoturism, se aflau două femei şi un minor, fără probleme, nu au necesitat transport la spital. Copilul a fost evaluat şi a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD prezent la faţa locului. Nu a necesitat transport la spital. Şoferul TIR-ului nu a necesitat îngrijiri medicale”, transmite ISU Caraş-Severin.
 
Detasamentul de Pompieri Caransebeş a acţionat cu 3 echipaje: descarcerare, stingere incendii şi ambulanţă.
 
Din cadrul SAJ Caraş-Severin a fost alocat un echipaj medical.
 
Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.
 
Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia este întreruptă în zona accidentului, se estimează că va fi reluată în mai puţin de o oră.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.