Un microbuz a fost implicat într-un accident rutier produs duminică pe un drum din judeţul Bistriţa Năsăud. Primele date de la faţa locului arată că patru persoane sunt rănite două dintre ele fiind prinse sub autovehicul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE – Echipajele medicale au identificat la locul accidentului patru persoane neîncarcerate, conştiente şi cooperante, trei dintre acestea având nevoie de îngrijiri medicale. Un minor in vârsta de 17 ani şi şoferul microbuzului, un bărbat de aproximativ 40 de ani, au fost preluaţi de autospeciala de transport victime multiple şi transportaţi la spital. Cei doi ai fost încadraţi în categoria cod galben. De asemenea, un pieton a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la unitatea de primiri urgenţe Bistriţa.
ŞTIREA INIŢIALĂ - Accidentul, a cărui dinamică nu a fost stabilită încă, a avut loc în localitatea Dipşa din judeţul Bistriţa Năsăud. Conform oficialilor ISU Bistriţa Năsăud, primele informaţii de la faţa locului arată că în urma accidentului au rezultat patru victime, două dintre ele fiind prinse sub autovehicul.
La locul accidentului au fost trimise mai multe echipaje de pompieri cu o autospecială de descarcerare, terapia intensivă mobilă SMURD, prim ajutor SMURD, o autospecială de transport victime multiple  şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Bistriţa Năsăud.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.