Un bărbat de 57 de ani şi o femeie de 88 de ani au fost găsiţi morţi, vineri, într-o locuinţă din Târgu Mureş, poliţiştii declanşând cercetări pentru a stabili în ce împrejurări au decedat aceştia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
IPJ Mureş a informat, vineri seară, că Poliţia municipiului Târgu Mureş a fost sesizată, printr-un apel la 112, că într-o locuinţă de pe Aleea Carpaţi s-ar afla două persoane decedate. Acolo au fost trimişi şi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului Criminalistic, pentru cercetări.
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
”Poliţiştii au constatat că aspectele sesizate se confirmă, fiind identificat trupul unui bărbat de 57 de ani şi a unei femei de 88 de ani. Personalul medical dirijat la faţa locului a constatat că aceştia nu mai prezentau semne vitale, trupurile celor doi fiind transportate la Institutul de Medicină Legală Târgu Mureş, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor de deces”, a arătat sursa citată.
 
Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.