Un turist a murit, marţi, în timp ce se afla la schi pe pârtia Drumul Roşu din Braşov. Primele date arată că bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a suferit o criză de epilepsie, a intrat în stop cardio-respirator şi nu a putut fi resuscitat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform salvamontiştilor din Poiana Braşov, incidentul s-a produs pe pârtia Drumul Roşu.

"Echipa de prim răspuns ajunsă la locul solicitării a găsit o persoană de 36 de ani, în stop cardio-respirator, cu manevre de resuscitare în curs, făcute de monitorii de schi. Salvamontiştii au preluat cazul şi au cerut sprijin medical avansat. Câţiva turişti, medici, ne-au oferit sprijinul, până când echipajele SAJ şi SMURD, medicalizate, au fost aduse la locul incidentului. S-au continuat manevre de resuscitare, neîntrerupt, timp de peste o oră, din păcate fără rezultate”, au transmis salvatorii montani pe Facebook.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Acesta este doar unul dintre incidentele produse pe pârtiile din Braşov, în cursul zilei de marţi. Conform salvamontiştilor, Serviciul Public Local Salvamont Braşov a fost solicitat să intervină în nouă cazuri în care persoanele s-au accidentat în timp ce practicau sporturile de iarnă în Poiana Braşov si Masivul Postăvaru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.