Trei angajaţi ai Administraţiei Domeniului Public (ADP) din municipiul Alexandria au ajuns la spital, miercuri seară, după ce autoutilitara de serviciu în care se aflau s-a ciocnit cu un alt autovehicul. Şoferul autoutilitarei ADP nu ar fi acordat prioritate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc pe strada Dunării din municipiul Alexandria, în zona Filatura, unde două autovehicule s-au ciocnit.
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
”În urma accidentului au rezultat trei victime, bărbaţi, cu vârste cuprinse între 44 şi 51 de ani, conştiente şi cooperante, care au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Alexandria cu trei ambulanţe. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor, iar autorităţile competente au preluat cazul pentru cercetări”, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman.
 
FOTO: ISU Teleorman
FOTO: ISU Teleorman
 
Jurnaliştii locali de la impactnews24.ro relatează că răniţii sunt angajaţi ai Administraţiei Domeniului Public (ADP) din municipiul Alexandria şi că doi dintre ei se aflau pe o platformă elevator pentru lucru la înălţime. Autospeciala ar fi intrat pe un drum cu prioritate fără ca şoferul să se asigure, fiind lovită de un autoturism care circula regulamentar şi ai cărui pasageri nu au fost răniţi, notează sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.