Şoferul unui autobuz de transport în comun din Timişoara a fost lovit de un pasager, în urma unui conflict izbucnit între cei doi. Şoferul a fost rănit şi dus la spital pentru îngrijiri medicale. Poliţiştii au deschis dosar penal şi îl caută pe agresor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 26.04.2024, în jurul orei 17:47, poliţiştii Secţiei 2 Urbane Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că şoferul unui autobuz, în vârstă de 63 de ani, ar fi avut un conflict cu un pasager, în staţia Calea Martirilor din Timişoara, ulterior fiind lovit de acesta. Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate”, a transmis, luni după-amiază, IPJ Timiş.
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
Şoferul de autobuz are fractură de şold, iar medicii l-au operat de urgenţă şi i-au pus o proteză.
 
Poliţiştii au deschis dosar penal pentru lovire sau alte violente şi continuă cercetările pentru depistarea bărbatului agresor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.