Pompierii din Timişoara au intervenit, luni seară, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit într-un bloc de pe strada Oglinzilor din Timişoara. 20 de persoane au ieşit singure din imobil, iar alte 10 au fost evacuate de pompieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Un apel la numărul de urgenţe a anunţat luni seară, izbucnirea unui incendiu într-un apartament dintr-un bloc de locuinţe.
 
”În data de 04.07.2022 ora 21:39, în urma apelului primit pe S.N.U.A.U 112, am fost solicitaţi să intervenim la un incendiu de apartament situat pe strada Oglinzilor din Timişoara. Pentru gestionarea evenimentului a fost alertat Detasamentul 1 de Pompieri Timişoara, iar la faţa locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere cu apă si spumă, o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o autoscară mecanică cu 13 pompieri”, transmit reprezentanţii ISU Timiş. 
 
La sosirea forţelor de intervenţie şi după recunoaşterea în teren s-a constatat că 20 persoane s-au evacuat, iar alte 10 persoane au fost evacuate de către pompierii sosiţi la faţa locului.
 
”Fortele de intervenţie au acţionat pentru localizarea incendiului şi ventilarea încăperilor. Din fericire, nu s-au înregistrat victime la acest eveniment”, mai transmite ISU Timiş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.