Un bărbat a intrat înarmat cu un pistol cu bile într-o filială a BRD din Sectorul 3 al Capitalei, dar a fugit înainte să fure bunuri sau valori, după ce angajaţii băncii au acţionat butonul de panică, potrivit Poliţiei Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: BRD: Nu au fost prejudicii în urma tentativei de jaf din agenţia Nerva Traian de marţi dimineaţă

Tentativa de jaf la agenţia BRD din Nerva Traian, care a avut loc marţi dimineaţa, la începutul programului, nu a creat prejudicii instituţiei de credit, iar angajaţii nu au fost răniţi, însă vor beneficia de asistenţă psihologică, au declarat pentru News.ro reprezentanţii băncii.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

"A fost un bărbat cu cagulă, dar nu s-a întâmplat nimic, era la începutul programului, nu erau bani în bancă. Am predat Poliţiei imaginile de pe camerele de vederi şi urmează să facă o anchetă", au afirmat oficialii BRD.

Tentativă de jaf armat la o bancă din Capitală. Reacţia BRD

Nicio persoană aflată la acel moment în unitatea bancară, de pe strada Nerva Traian, nu a fost rănită, a precizat Poliţia Capitalei.

Poliţiştii au început cercetările în acest caz şi urmează să îl identifice pe cel care a intrat înarmat în sediul filialei BRD.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.