Un bărbat a intrat înarmat cu un pistol cu bile într-o filială a BRD din Sectorul 3 al Capitalei, dar a fugit înainte să fure bunuri sau valori, după ce angajaţii băncii au acţionat butonul de panică, potrivit Poliţiei Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: BRD: Nu au fost prejudicii în urma tentativei de jaf din agenţia Nerva Traian de marţi dimineaţă

Tentativa de jaf la agenţia BRD din Nerva Traian, care a avut loc marţi dimineaţa, la începutul programului, nu a creat prejudicii instituţiei de credit, iar angajaţii nu au fost răniţi, însă vor beneficia de asistenţă psihologică, au declarat pentru News.ro reprezentanţii băncii.

"A fost un bărbat cu cagulă, dar nu s-a întâmplat nimic, era la începutul programului, nu erau bani în bancă. Am predat Poliţiei imaginile de pe camerele de vederi şi urmează să facă o anchetă", au afirmat oficialii BRD.

Tentativă de jaf armat la o bancă din Capitală. Reacţia BRD

Nicio persoană aflată la acel moment în unitatea bancară, de pe strada Nerva Traian, nu a fost rănită, a precizat Poliţia Capitalei.

Poliţiştii au început cercetările în acest caz şi urmează să îl identifice pe cel care a intrat înarmat în sediul filialei BRD.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.