O stradă din municipiul Târgu Jiu a fost închisă circulaţiei, miercuri seară, după ce s-a constatat apariţia unei proeminenţe în asfalt. Primele date arată că nu există acumulări de gaze, autorităţile anunţând că măsura izolării zonei va fi păstrată până când se vor asigura că nu există pericol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Ridicătura din asfalt a fost semnalată pe strada 8 Mai din municipiul Târgu Jiu. Oficialii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj anunţă că traficul în zonă a fost închis până la stabilirea cauzei apariţiei proeminenţei. 
 
”S-au efectuat măsurători şi nu sunt acumulări de gaze, cel mai probabil fiind o defecţiune la sistemul de alimentare cu apă”, transmite ISU Gorj, precizând că zona va rămâne închisă până când specialiştii din cadrul ISU se vor asigura că nu există niciun pericol pentru populaţie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.