Un bărbat de 30 de ani şi o fetiţă de un an au fost transportaţi la spital, miercuri seară, în urma unui accident produs în municipiul Sibiu, după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit de o altă maşină, al cărei şofer nu a acordat prioritate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc pe strada Henri Coandă din municipiul Sibiu.

Potrivit IPJ Sibiu, din primele cercetări a reieşit că, în timp ce conducea un autoturism la ieşirea dintr-o parcare, un sibian în vârstă de 45 de ani a pătruns pe strada Henri Coandă cu intenţia de a vira la stânga, nu a acordat prioritate şi s-a ciocnit cu un autoturism condus pe această stradă spre A1 de către un bărbat în vârstă de 30 de ani, din judeţul Vâlcea.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În urma accidentului, au fost trei persoane rănite: bărbatul de 30 de ani, o fetiţă de un an şi o femeie 29 de ani, din autoturismul din Vâlcea.

Reprezentanţii SAJ Sibiu au precizat că bărbatul a suferit un traumatism cranian cu plagă, fetiţa un traumatism cranio-facial cu excoriaţii, iar mama un traumatism cranian cu hematom. Bărbatul şi fetiţa au fost transportaţi la UPU Sibiu, respectiv CPU Luther, iar mama a refuzat transportul, ea însoţind doar fetiţa la spital.

În zonă s-a circulat îngreunat, în urma accidentului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.