Un bărbat de 38 de ani a murit, duminică, după ce autoutilitara pe care o conducea a fost lovită de un tren de persoane, la o trecere peste calea ferată de pe DN 14, în judeţul Sibiu. Şoferul nu ar fi respectat culoarea roşie a semaforului, forţând trecerea peste calea ferată. Circulaţia rutieră în zonă este îngreunată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul s-a produs pe DN 14, la trecerea cu calea ferată dintre localităţile Ruşi şi Şeica Mare.

”Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea o autoutilitară dinspre Mediaş spre Sibiu, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din jud. Alba, singur în auto, nu ar fi respectat semnificaţia culorii roşu a semaforului instalat la trecere, a pătruns pe calea ferată şi a fost lovit de un tren de persoane care circula dinspre Sibiu spre Mediaş. Autovehiculul a fost proiecat în afara părţii carosabile”, a informat IPJ Sibiu.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
FOTO: IPJ Sibiu
FOTO: IPJ Sibiu

Acolo s-au deplasat trei echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, şi maşina medicului de urgenţă.

Potrivit ISU Sibiu, bărbatul în vârstă de 38 de ani se afla în stop cardio-respirator şi, în ciuda eforturilor depuse, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicul declarând decesul.

Pasagerii din tren şi mecanicul trenului, un bărbat în vârstă de 64 de ani, din judeţul Cluj, nu au fost răniţi.

În zonă se circulă îngreunat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.