Bărbatul în vârstă de 62 de ani din judeţul Satu Mare care a fost găsit mort în curtea locuinţei sale a fost ucis de un altul, pe care l-a prins la furat. Procurorii au precizat că agresorul a intrat în curtea victimei pentru a fura o raţă, a fost surprins de proprietar şi l-a lovit pe acesta de mai multe ori cu o cărămidă în cap.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a anunţat, miercuri, printr-un comunicat de presă, că suspectul a fost reţinut pentru omor calificat şi tentativă la furt calificat.
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
“Din probele administrate rezultă că, în seara zilei de 18.02.2023, inculpatul L.F., însoţit de suspecţii S.D. şi L.M., pe fondul stării de ebrietate, s-au deplasat la locuinţa victimei T.I. din localitatea Trip cu intenţia de a sustrage o raţă. Inculpatul L.F a escaladat gardul imobilului, fiind surprins şi recunoscut de victima alertată de animalele domestice. Suspecţii, speriaţi, au părăsit locul faptei, iar inculpatul, pentru a se sustrage de la răspunderea penală, i-a aplicat victimei multiple lovituri cu o cărămidă şi cu piciorul în zona capului, cauzându-i un traumatism cranio-facial acut care a condus la decesul acesteia”, se arată în comunicat. 
 
Agresorul urmează să fie prezentat Tribunalului Satu Mare cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.