Traficul rutier se desfăşoară cu restricţii, începând de miercuri, timp de peste două luni, pe Drumul Naţional 1, între Ploieşti şi Braşov, în localitatea Băneşti din judeţul Prahova. Sensul de mers Ploieşti – Braşov este practicabil doar pe una dintre benzile drumului, întrucât în zonă se fac lucrări de reabilitare la un pod.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Restricţiile de circulaţie pe DN 1 Braşov – Bucureşti au intrat în vigoare miercuri, la ora 10:00 şi sunt valabile, conform programului lucrărilor, până pe 15 noiembrie. 
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
Astfel, una dintre benzile DN 1 este blocată pe sensul de mers Braşov către Bucureşti de la kilometrul 88+960 până la kilometrul 89+700. Măsurile au fost luate pentru derularea fazei a doua de reabilitare a podului peste râul Doftana.
 
„Lucrările temporare vor fi semnalizate corespunzător. Recomandăm conducătorilor auto să-şi păstreze calmul şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în zonă pentru fluidizarea traficului”, transmite, în acest context, Poliţia judeţeană Prahova.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.