Traficul rutier pe DN 1A a fost reluat, luni dimineaţă, la aproape două ore după accidentul în care un biciclist în vârstă de 55 de ani a murit lovit de un TIR al cărui şofer nu a adaptat viteza într-o curbă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Circulaţia rutieră pe drumul naţional (DN) 1A, Cheia - Săcele, la kilometrul 121 a fost reluată, luni dimineaţă, la aproape două ore de la producerea accidentului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Prahova, Marian Popescu, accidentul a avut loc pe DN 1A, între localităţile prahovene Izvoarele şi Homorâciu, pe sensul de mers Braşov - Ploieşti.

Primele cercetări de la locul accidentului arată că şoferul unui TIR a intrat cu viteză într-o curbă strânsă şi a lovit un biciclist care circula în acelaşi sens, bărbatul aflat pe bicicletă fiind prins sub autotren.

În urma accidentului, biciclistul în vârstă de 55 de ani a murit, iar şoferul TIR-ului este cercetat pentru ucidere din culpă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.