Peste o mie de trenuri au fost verificate de poliţiştii de la Transporturi, în cadrul unei acţiuni la nivel naţional, fiind date amenzi de 153.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Poliţiei Române au prezentat în cadrul unui bilanţ al Poliţiei Transporturi pentru 2023 şi o acţiune desfăşurată la nivel european, în toamna anului trecut. 
“Poliţiştii din cadrul Secţiilor Regionale de Poliţie Transporturi şi Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime au derulat acţiunea Rail action day „24 Blue” – Active Shield, organizată la nivel european, sub egida RAILPOL.
La acţiune au participat poliţişti şi angajaţi ai companiilor de transport feroviar, care au efectuat verificări în 628 de staţii de cale ferată, 1.223 de trenuri de călători şi 78 de trenuri de marfă.
Au fost legitimate 1.853 de persoane, verificate 137 de centre de colectare metale feroase şi neferoase, fiind constatate 6 fapte de natură penală şi aplicate 643 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 153.030 de lei.
Totodată, au fost depistate şase persoane urmărite şi trei bănuite de săvârşirea de infracţiuni.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.