Un şofer din Republica Moldova a fost amendat în Vama Albiţa de către poliţiştii de frontieră vasluieni cu 33.000 de lei, după ce, în TIR-ul pe care-l conducea, au fost descoperite 32.500 de tablete şi 990 de flacoane cu substanţe anabolizante aflate pe lista celor interzise.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Vaslui, cele 32.500 de tablete şi 990 de flacoane cu substanţe anabolizante aflate pe lista celor interzise în România au fost descoperite în lada de scule şi sub patul şoferului TIR-ului în momentul în care încerca să intre în ţară, prin Vama Albiţa.

Conducătorul autotrenului, un bărbat de 56 de ani, din Republica Moldova, intenţiona să ducă substanţele anabolizante într-una din ţările din vestul Europei pentru a le vinde pe piaţa neagră.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

"Cele 32.500 tablete şi 990 flacoane de substanţe incluse în lista substanţelor interzise prevăzută în Legea 104/2008 au fost descoperite în urma controlului amănunţit efectuat asupra autovehiculului şi conducătorului auto, în baza profilului de risc. Conform prevederilor legale, s-a luat măsura confiscării întregii cantităţi de anabolizante”, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Vaslui, Irina Mirică.

Autorităţile de frontieră vasluiene l-au amendat pe şoferul de TIR cu suma de 33.000 de lei.           

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.