Bărbatul din judeţul Olt care şi-a înjunghiat mortal soţia este acuzat că, în urmă cu doi ani, şi-ar fi violat fiica, atunci în vârstă de 13 ani, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“La data de 15 iulie 2023, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către o minoră, în vârstă de 14 ani, din comuna Sprâncenata, judeţul Olt, cu privire la faptul că, în cursul anului 2022, în timp ce se afla în Austria, ar fi fost violată şi agresată sexual de către tatăl său, în vârstă de 36 de ani. Având în vedere aspectele sesizate, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi agresiune sexuală, cercetările fiind continuate pentru stabilirea situaţiei de fapt şi dispunerea de măsuri legale”, au transmis, marţi, reprezentanţii IPJ Olt.
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
Anchetatorii au precizat că fata este fiica bărbatului care şi-a înjunghiat soţia.
 
Pe numele bărbatului a fost emis, de la formularea acestei sesizări, un ordin de protecţie. 
 
“De asemenea, după completarea formularului de evaluare a riscului privind violenţa domestică, împotriva bărbatului, poliţiştii au emis şi un ordin de protecţie provizoriu”, au anunţat poliţiştii.
 
Fata se află în grija specialiştilor din cadrul DGASPC Olt. 
 
Luni, bărbatul şi-a înjunghiat soţia, pe o stradă din Drăgăneşti-Olt, femeia fiind transportată la spital, unde a murit. Bărbatul a fugit, fiind depistat în oraş.
 
”La data de 29 aprilie 2024, în jurul orei 15:00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi înjunghiat o femeie, pe strada Căpitan Drăgănescu din oraşul Drăgăneşti-Olt, după care ar fi fugit într-o direcţie necunoscută. La faţa locului, s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Drăgăneşti-Olt”, a transmis, luni, IPJ Olt.
 
Sursa citată a precizat că bărbatul, în vârstă de 37 de ani, în timp ce se afla pe strada Căpitan Drăgănescu, pe fondul unui conflict intrafamilial, i-ar fi aplicat soţiei sale, în vârstă de 37 de ani, mai multe lovituri cu un obiect acuţit-tăietor în zona pieptului.
 
”Femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, unde a decedat. În urma activităţilor investigativ-operative, poliţiştii au identificat bărbatul bănuit de comiterea faptei pe strada Livezilor din oraşul Drăgăneşti-Olt, acesta fiind condus la sediul poliţei pentru audieri”, a mai transmis sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.