Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că nu se pune problema prelungirii protestului autorizat pentru Piaţa Constituţiei, unde a fost adus un singur tractor din cele 200 estimate de organizatori, ba chiar se ia în calcul oprirea manifestprii pentru zilele de luni şi marţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nicuşor Dan a fost întrebat, duminică, dacă este posibilă prelungirea protestului din Piaţa Constituţiei şi a afirmat: ”Nu, nu se pune problema”.

Primarul a precizat că se va discuta cu organizaatorul, poate renunţă pentru următoarele zile.

"Întrebarea este: poate reuşim o discuţie, luni, cu organizatorul fie să restrângă, fie să renunţe pentru zilele de luni şi marţi. Mâine este o şedinţă ordinară a comisiei şi în timpul comisiei o să îi dăm un telefon şi o să vedem ce intenţionează”, a mai declarat primarul general.

Protestul a primit autorizaţie pentru zilele de duminic, luni şi marţi, în intervalul 09.30 – 22.00, dar duminică a fost un singura tractor, adus pe platformă şi doar câţiva protestatari.

Organizatorii estimau 5.000 de participanţi şi 200 de vehicule.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.